Privacyverklaring Rewind Play Fast Forward


14 mei 2018

Je privacy is voor Rewind Play Fast Forward van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet.
Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring
leggen we uit wat we bij de webwinkel www.rewindplayfastforward.nl allemaal doen met informatie die we
over jou te weten komen.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met Rewind Play Fast Forward.


Afhandelen bestelling
Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen.
Wij mogen je persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij jou te laten bezorgen. Ook krijgen
wij informatie over je betaling van je bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij je naw-gegevens, e-mailadres en factuuradres. Dit zijn wij wettelijk verplicht.
Wij bewaren deze informatie tot je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).
 

Contactformulier en Nieuwsbrief
Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij je e-mailadres en naw-gegevens. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze
informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie.

Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin lees je nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten.
Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink.
Je e-mailadres wordt alleen met je toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard
totdat je het abonnement opzegt.
 

Reclame
Wij willen jou graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

  • per e-mail, via Mailchimp

  • via social media, via Instagram

Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeldlink.
Je kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken.
 

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan
andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist
bij een vermoeden van een misdrijf).

In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze
diensten je persoonsgegevens.


Cookies
Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je
die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt.

Wanneer je onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we
vragen om je akkoord voor het gebruik van deze cookies.

Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze webwinkel werken
dan niet goed meer.


Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een
verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden.
Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.
Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.


Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen, nemen wij de volgende
maatregelen:

  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou
    en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert


Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum
hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.
 

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen.
Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

- uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen

- inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben

- het laten corrigeren van fouten

- het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens

- intrekken van toestemming

- bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon
aanpassen of verwijderen.
 

Klacht indienen
Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de
toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.
 

Contactgegevens
Rewind Play Fast Forward
Oude delft 149
2611HA Delft
info@rewindplayfastforward.nl
0649332758

Inschrijven voor de nieuwsbrief



Aanmelden

Informatie

Rewind Play Fast Forward is een online winkel voor vintage & labels. De producten worden met veel liefde en zorg geselecteerd, gereinigd en verstuurd. Leuk om te weten is dat een groot deel van het aanbod uit Frankrijk komt, waardoor de producten extra uniek zijn. Wekelijks verschijnen er nieuwe items in de webshop. Wil je er als eerste bij zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op instagram.

Contact

Heb je een vraag over een product? Gaat er iets mis bij het bestellen? Wil je een keertje langskomen om alle producten eens in het echt te bekijken en te passen? Of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op.    

Adres

Rewind Play Fast Forward
Oude Delft 149
2611HA Delft

Open elke vrijdag | 14.00 - 21.00

Komt een ander moment beter uit? Twijfel a.u.b. niet om een afspraak te maken (bij voorkeur per e-mail).

T 0649332758
E info@rewindplayfastforward.nl
 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een 10% kortingscode in je e-mailbox.
Daarnaast verloten wij één keer per maand 20,- euro shoptegoed onder onze nieuwsbrieflezers.