Favorieten van Layla Hermkens


Wie ben je en wat doe je?
Ik ben Layla Hermkens, 32 jaar, ik kom uit Nederland maar ik woon en werk in Stockholm. Hier werk ik als Visual Merchandiser voor COS.

Waar ken je Marie-Lisah van Rewind Play Fast Forward van?
Marie-Lisah is mijn zus. ;)

Kun je jouw stijl omschrijven?
Ik streef naar een tijdloze garderobe met klassieke kledingstukken. Ik ga vaak voor een oversized look. Onder het mom van, comfort is a good look. ;)
Ik merk dat ik steeds meer neig naar velle kleuren terwijl ik voorheen vaak voor een minimalistische scandinavische look ging. 
Ik vind het leuk hoe mijn smaak zich ontwikkelt.

Wat is jouw beste garderobetip?
In elke garderobe moet je vinden een oversized blazer, een wit t-shirt, de perfecte jeans en een oversized witte blouse. Mijn tip is dat je elke look kan 'liften' met goede schoenen en een tas. In deze laatste twee items investeer ik vaak meer met goede merken. Ter aanvulling van deze garderobe items/accesoires met kleur!

Volg Layla op INSTAGRAM


 
Bezig met laden...

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Informatie

Rewind Play Fast Forward is een online winkel voor vintage & labels. De producten worden met veel liefde en zorg geselecteerd, gereinigd en verstuurd. Leuk om te weten is dat een groot deel van het aanbod uit Frankrijk komt, waardoor de producten extra uniek zijn. Wekelijks verschijnen er nieuwe items in de webshop. Wil je er als eerste bij zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op instagram.

Contact

Heb je een vraag over een product? Gaat er iets mis bij het bestellen? Wil je een keertje langskomen om alle producten eens in het echt te bekijken en te passen? Of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op.    

Adres

Rewind Play Fast Forward
Oude Delft 149
2611HA Delft

Open elke vrijdag | 14.00 - 21.00

Komt een ander moment beter uit? Twijfel a.u.b. niet om een afspraak te maken (bij voorkeur per e-mail).

T 0649332758
E info@rewindplayfastforward.nl
 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.